NetGo karrierNetGo ügyfélkapu
referenciáinkonline árajanlatkéréskapcsolatcégünkrőltermékeinkszolgáltatásaink

Netletter

Kinek ajánljuk?

A NetGo.hu NetLetter szoftvere egy hírlevél menedzselő rendszer, amely végigvezeti a felhasználót a hírlevél összerakásától át a hírlevél kiküldéséig. Felhasználóbarát felületével bárki könnyedén elboldogul, nem igényel semmilyen programozói, vagy speciális informatikai ismereteket.

Elsősorban azoknak a vállalatoknak ajánljuk, amelyek ügyfeleikkel, vagy leendő ügyfeleikkel hírlevélben is szeretnének kommunikálni, vagy tájékoztatni szeretnék ügyfeleiket új fejlesztéseikről, termékeikről.

A rendszer rövid leírása

A rendszer egyik fő eleme az ügyfél által menedzselhető adatbázis, amely a felhasználók adatait tartalmazza. Az ügyfelek tetszőleges csoportokba szervezhetők, egy ügyfél több csoportban is szerepelhet (többféle hírlevélhez). Az adatbevitel történhet manuálisan, akár egyesével, akár tömegével, vagy történhet automatikusan az ügyfél weblapján keresztül. Az ügyfél weblapján ehhez egy feliratkozó felületet kell elhelyezni, ahol a leendő felhasználók regisztrálhatják magukat. A tömeges importálás Excel formátumú állományból lehetséges. Lehetőség van természetesen nyomtatási nézet és exportálás kérésére, az exportálás szintén Excel formátumú fájlba történik.

A program által használt adatkezelési, hírlevél-kezelési szabályok megfelelnek a törvényi előírásoknak. A törvénynek megfelelően minden hírlevél végén lehetősége van a felhasználónak a hírlevélről való leiratkozásra. A leiratkozás teljesen automatikusan, külső beavatkozás nélkül történik.

A hírlevelet az ügyfél saját magának is könnyen összeállíthatja egy egyszerű adminisztrációs felület segítségével. Megadhatja, hogy milyen grafika, hol és hogyan jelenjen meg, milyen legyen a betűk stílusa, tehát az ügyfél a külalakot tetszőlegesen változtathatja. A hírlevél text/html technikát használ, tehát ha egy felhasználó gépén a html kód nem jeleníthető meg, (egyes levelezőrendszerekben) ott a hírlevelet grafika nélkül, szövegesen kapja meg a felhasználó.

A rendszer által egyszerre kiküldhető e-mailek száma nincs korlátozva, a rendszer képes nagy tömegű e-mail kiküldésére anélkül, hogy különösebben terhelné az erőforrásokat.

A hírlevél szövegének összeállítása szintén egyszerű feladat, az ügyfél szabadon töltheti fel tartalommal szöveggel, linkekkel, képekkel hírlevelét. A hírlevél névre szóló, a címzett megszólítására pedig számtalan lehetőség kínálkozik. A levélbe egyéb személyes adatok is bekerülhetnek a felhasználó által meghatározott helyre. Íly módon bekerülhet a levélbe számadat (pl.: jutalék, osztályzat vagy értékelés), és minden címzett csak a saját magára vonatkozó értéket látja. A hírlevél csatolt állományt is tartalmazhat. Rendelkezik a program továbbá archívummal a kiküldött hírlevelek számára, illetve egyéb segédinformációkat is ad a használathoz. A hírlevél kiküldése a megadott e-mail címről történik, feladónak megadhatja a saját vagy cégének e-mail címét, így a címzett egyenesen Önnek tud válaszolni.

A program a címzett aktivitását is méri. A szoftver a hírlevélben lévő linkekre kattintást méri, ezáltal számszerű információt közöl arról, hogy mennyire tudta a hírlevél a címzett érdeklődését felkelteni, aktivitásra késztetni.

Mielőtt kiküld egy hírlevelet, lehetősége van azt előzetesen tesztelni, külön tesztlistában létrehozott ügyfeleknek kiküldeni. Ez szükséges, mivel a hírlevél hibáit (helyesírás, link érvényessége stb.) jobb előre ellenőrizni, mint utólag.

A rendszer kezeli a hibásan kiküldött (nem létező e-mail cím, teli postafiók stb.) hírleveleket is. A valamilyen oknál fogva sikertelenül kiküldött hírlevelek címzettjeit megjelöli, és tájékoztat a hiba feltételezett okáról is, így a hírlevél adatbázis aktualizálása gyors és kényelmes.

A program a PHP+MySQL technológiát használja, az adatok biztonságáról SSL titkosítás gondoskodik. A hírlevelek összeállítása és kiküldése semmilyen infrastruktúrát nem igényel az ügyfél részéről, csupán egy internetes kapcsolattal és böngészővel ellátott számítógépet (csak a NetGo.hu szerverein működő szoftverre érvényes). A szoftver a NetGo.hu erőforrásait veszi igénybe.

A szabványos adatcsere (Excel, SQL) megkönnyíti az alkalmazások közötti kommunikációt, az adatok átvitele egyik alkalmazásból a másikba egyszerűvé válik.

A rendszer skálázható, integrálható egyéb termékeinkkel (NetPress). A termék teljes mértékben saját fejlesztés, nem dobozos termék, amely állandó rendszerfelügyelet alatt áll. A szoftver magyar nyelvű, amely jelentősen megkönnyíti a használatot.

Fontos megjegyzés!

Szoftverünk nem használható SPAM-ek küldésére. Termékünk nem az e-mail marketing, hanem a kapcsolatépítés céljait szolgálja. A SPAM-elés kivédésére többszintű jogosultságrendszer, nyomkövetés, és ellenőrzés szolgál.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra
Ahol kötelezettség nélkül megtudhatja:
-mire érdemes odafigyelnie, mivel célszerű számolnia
-mi mennyibe kerül és miért annyi
-pontosan milyen megoldásokra, módszerekre és eredményekre számíthat
-a gyakorlatban láthatja, hogy az elképzeléseire milyen hasonló megoldások, módszerek adottak
webalapú szoftvereink

NetStat

Webstatisztikai elemző szoftver

 

NetLetter

Hírlevél menedzselő rendszer

 

linux logo

Linux szervertelepítés és karbantartás. Debian

 

php logomysql logo

Egyedi szoftverfejlesztés
Php, Delphi, Visual foxpro

Központi telefon: +36-28-417-146

Központi fax: +36-28-416-770

Központi e-mail: info@netgo.hu

Web: www.netgo.hu

Iroda: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 32 II/6.